Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Celstraf voor Instagram dealer

DoorRedactie

aug 26, 2020 , ,
Instagram

Een 21 jarige Arnhemse XTC dealer moet van de rechter 12 maanden de bak in, waarvan acht voorwaardelijk. Hij dealde via Instagram XTC en Oxycodon. En dat mag niet.

Geen interesse

De stoere gast deed twee weken geleden overkomen alsof de behandeling van zijn zaak allemaal niet boeide. Op de vraag waarom hij dealde had hij geen antwoord. Voor het geld waarschijnlijk niet want de opbrengst van zijn Instagram dealerschap was klein. In totaal had hij 150 pillen verkocht of in bezit.

Uiteindelijk kreeg de politie door het Instagram-account van de man lucht van diens praktijken, waarna hij korte tijd later werd aangehouden.

18 maanden

De officier van justitie eiste twee weken geleden een gevangenisstraf van 18 maanden, waarvan een half jaar voorwaardelijk. Dat ging de rechtbank te ver. Wel zijn er voorwaarden aan de voorwaardelijke gevangenisstraf van acht maanden verbonden. 

Hij moet zich strikt aan de voorwaarden van de reclassering houden en meedoen aan het huisvestingsproject van de gemeente Arnhem. Rijdt hij in de komende twee jaar toch een scheve schaats, dan moet hij alsnog die acht maanden achter de tralies. 

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *