Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Wapwinkel 5.0 is online

Wapwinkel 5.0

Na maanden sleutelwerk achter de schermen is de door ons gestelde target van 1 juni gehaald. Bloed, zweet en tranen waren het niet, want aan Wapwinkel werken uitsluitend experts. Maar Pietje Precies als we zijn moest alles op punt staan en perfect zijn.

Zoekfunctie

Het is vooral de zoekfunctie die gigantisch is verbeterd. Het zoeken naar producten binnen de winkel is niet alleen veel sneller en doelmatiger geworden, maar ook een heel stuk slimmer. Gegarandeerd dat je nu met zoeken het product vindt dat je zoekt en anders zorgt onze software er wel voor dat je een goed alternatief krijgt aangeboden.

Beleving

Ook de algehele shop-beleving is sterk verbeterd omdat er in de vormgeving een aantal zaken zijn aangepast. Sommige zaken zul je wellicht niet eens opmerken, maar de algehele beleving zul je als prettiger ervaren. Denk daarbij aan de plek van een knop, of een stukje hulptekst dat op een andere plek staat.

Mobiel

Fasten your seatbelts, want dat is nodig als je onze winkel mobiel bezoekt. Onze programmeurs maakten de website geschikt met een speciale programmeertaal voor mobiele apparaten. Deze techniek heet AMP en dat staat voor Accelerated Mobile Pages. Webwinkels die gebruik maken van deze techniek zijn bloedstollend snel. Zo snel dat het lijkt alsof alle inhoud al op je mobiel staat.

Korting

Om te vieren dat de 5.0 versie dan vandaag het daglicht mocht zien, bieden we alle lezers van het blog een speciale extra korting aan op het gehele assortiment. Gebruik tijdens het afrekenen -WAP50- en je krijgt 5% extra korting op de toch al belachelijk lage prijzen. Let op, deze korting is vanaf vandaag 14 dagen geldig.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *