Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Wapwinkel feliciteert WimLex

apr 26, 2023
Koningsdag vieren

Hiep hiep hoera ouwe dibbes. 56 kaarsjes alweer, wat vliegt de tijd. Maar er is altijd baas boven baas want die tien lamme jaartjes die jij op de troon zit met Max samen, is voor onze winkel natuurlijk een peuleschil als één van de oudste online smartshops.

Koopt de Koning bij Wapwinkel

Of de Koning bij Wapwinkel koopt daar kunnen we natuurlijk geen mededelingen over doen want als we dat doen dan hebben we meteen met de RVD en AIVD van doen. Daarnaast, áls Willem en Max hun spullen zouden scoren bij Wapwinkel dan doen ze dat natuurlijk niet onder hun eigen naam. Dus we kunnen helemaal niet weten of ze bij ons kopen.

Jammer

Dat is jammer man, dat we dat niet weten. We wilden namelijk een leuke gadget cadeau doen voor zijn verjaardag. Maar ja, als je geen emailadres hebt dan is het lastig.

Verjaardag vieren

Het vieren van de verjaardag van de Koning van Nederland doet hij echt niet alleen met zijn gezin achter de paleismuren, maar met heel Nederland. En als we zeggen heel Nederland, dan bedoelen we ook echt heel Nederland. Serieuze zaken, want zelfs al die harde werkers bij PostNL staan morgen te bieren in de kroeg.

Vertraging

En als PostNL niet werkt dan weet je wel waar het op uitdraait: vertragingen. Morgen werken wij ook niet trouwens, dus dat inpakken van de orders is even uitgesteld tot vrijdagmorgen. En vrijdag lopen we de achterstand in en versturen we gewoon weer en ook PostNL gaat dan weer knallen.

bier!