Wapwinkel.nl stelt zich voor

wapwinkel.nl goldcard

Wapwinkel.nl is zoals jullie wellicht al weten, de eigenaar van dit eigenwijze blog. En nu we alweer een paar maanden actief publiceren over allerlei uiteenlopende onderwerpen vinden we het tijd om ons even voor te stellen. Vanaf het volgende artikel gaan we jullie weer vermaken met leuke en verrassende artikelen.

Het prille begin van Wapwinkel.nl

Wapwinkel is begonnen in de vorige eeuw, in 1999 om precies te zijn. Destijds was er nog geen enkele winkel die het ‘wap’ publiek bediende met een compleet assortiment. Er waren wel wat eenvoudige smartshops en headshops, maar niemand verkocht een compleet assortiment zodat je voor je inkopen al snel drie of meer winkels online moest bezoeken. Na een feestje werd op zondagochtend de domeinnaam Wapwinkel.nl vastgelegd. En het was bikkelen in het begin om Wapwinkel.nl op de kaart te krijgen want in google kwamen we natuurlijk niet meteen voor. Ook adverteren mocht (en mag nog steeds niet) bij google want we verkopen drugs gerelateerde producten. Facebook bestond nog niet, dus we moesten andere oplossingen zoeken.

De naamsbekendheid

Omdat de bedenker van Wapwinkel.nl in het verleden dancefeesten organiseerde waren er goede contacten in de flyerdistributie. We lieten stickers, aanstekers en zelfs condooms maken met wapwinkel.nl en deze werden uitgedeeld bij nagenoeg ieder dancefeest dat in Nederland plaatsvond. Ook adverteerden we veel op de partysite Partyflock die ons wel als adverteerder toeliet met Wapwinkel.nl.

Groeien als kool

Hoewel de eerste paar jaar echt matig was en we voor het verpakken van de bestellingen lege doosjes ophaalden bij de supermarkt, werd de volharding uiteindelijk beloond. Vanaf 2003 ongeveer ontdekte het grote publiek Wapwinkel.nl en waren we genoodzaakt om vanuit een huisadres naar een bedrijfspandje te verkassen. Op die manier konden we beter functioneren en groter inkopen en dat had tot resultaat dat we ook gewoon nieuwe doosjes moesten aanschaffen.

Importeren

Toen Wapwinkel.nl doorgroeide waren we gezien de volumes die we afnamen bij Nederlandse leveranciers niet meer tevreden met de inkoopprijzen omdat we met veel artikelen aan de maximale staffel zaten. In de jaren die volgden gingen we zelf zaken importeren vanuit de landen waar de producten geproduceerd werden. En daarvoor onderhouden we inmiddels contacten over de hele wereld. In Rusland, China, Duitsland, Italië, Spanje, Frankrijk en de USA is bij producenten en fabrikanten de naam Wapwinkel.nl dan ook bekend.

De toekomst van Wapwinkel.nl

Wij hebben de ambitie om een gezond en goedlopend bedrijf met kennis van zaken, een breed assortiment en tevreden klanten voort te zetten en deze op termijn over te dragen aan een volgende generatie. Daarnaast specialiseren we ons steeds verder in onze medische tak die onder de naam afarma.nl steeds meer bekendheid krijgt bij scholen, apothekers, dierenartsen, laboratoria en therapeuten.

Door Flappie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *