Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Wapwinkel op Instagram

jan 31, 2021
Instagram Wapwinkel

Het stond door de drukke werkzaamheden even op pauze, maar we gaan vanaf nu weer vol gas geven op onze Instagram pagina.

Nieuwe producten

Er komt een hele reeks met nieuwe producten in onze winkel. Sommige zijn al onderweg, dus je kunt ze binnenkort verwachten. En vanzelfsprekend gaan we deze op ons blog bespreken, maar we maken de komst van nieuwe producten ook bekend op ons Instagram Account. Zo hoef je dus niets nieuws meer te missen als je Wapwinkel volgt.

Prijzen en give aways

Maar er is meer. Als je ons volgt op Instagram dan ben je als eerste geïnformeerd als je interesse hebt in give aways en wie is dat nu niet. Daarnaast komen er ook rete-strakke winacties met nog strakkere prijzen. Dus wie slim is, die volgt ons op Insta. Niet omdat het mag, maar omdat het moet.

1.500 volgers

Kijk, op Facebook hebben we inmiddels 1.500 volgers. De redactie ging op kantoor de weddenschap aan dat dat er straks meer zijn op Instagram. Ga ons nou niet in de steek laten zodat we die weddenschap verliezen, want als we winnen dan plaatst de afdeling verkoop twee extra winacties. Dus ff volgen!