Wat doet Corona met de prijzen van harddrugs

Nu de wereld in de ban is van Corona en vrijwel alle handel stil is komen te vallen, moet de crisis ook van invloed zijn op de drugshandel.

Grondstoffen

Het is door de crisis een stuk lastiger om grondstoffen ter plaatse te krijgen. Producenten van harddrugs bevinden zich vaak op lastig bereikbare of in elk geval goed verstopte plekken. Plekken die in deze tijden slecht of zelfs geheel niet bereikbaar zijn.

Gesloten labs

Wie momenteel een laboratorium bezit voor de productie van harddrugs, die kan daar lang niet altijd bij omdat er nogal wat lock downs zijn. Daarnaast zijn veel labs gevestigd bij andere bedrijven waardoor de activiteiten een stuk minder opvallen. Nu veel bedrijven gesloten zijn, vallen ook de drugs labs eerder op.

als illegale drugsdealer of producent loop je erg snel in de gaten in deze crisis

Minder productie

Minder productie omdat de wereld even stil staat, betekent vanzelfsprekend dat de prijzen omhoog gaan. Schaarste bepaalt immers naast de kwaliteit voor het overgrote deel de prijs van een product. En dat geldt natuurlijk ook voor harddugs.

Distributie

De distributie van harddrugs is door de crisis ook grotendeels stil komen te vallen. Dealers en drugsezels vallen zonder handel en dus zonder werk. Bovendien valt alles in rustiger tijden natuurlijk veel meer op dan wanneer je opgaat in de masse.

Natural high

Gelukkig zijn er voor de komende tijd meer dan voldoende legal highs verkrijgbaar in de smartshops. Een mooie tijd om die chems eens te laten voor wat ze zijn en eens een beetje te experimenteren met mooie producten zoals Guarama, of Salvia.

Zelf kweken

Als tijdverdrijf is het misschien ook een leuk idee om je eigen paddo’s te kweken. Leuk om te doen en je hebt er nog wat aan ook. Er is keuze uit vele verschillende soorten paddo kweeksets.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *