Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Wat is een Ponypack?

okt 3, 2023
Pony pak

Wat is een Snowseal of Ponypack? Een Snowseal of Ponypack, eigenlijk geschreven als “pony pak” of “pony envelop,” is een type verpakking waarin poeders veilig kunnen worden bewaard. Deze verpakkingen worden meestal verkocht in de vorm van vierkante, vetvrije papieren velletjes.

Eenvoudig vouwen

Door een paar eenvoudige vouwen te maken, kunnen ze worden omgevormd tot kleine envelopjes. Mensen die drugs gebruiken, kunnen deze envelopjes gebruiken om hun drugs op te bergen. Het handige aan deze envelopjes is dat ze gemakkelijk kunnen worden geopend en gesloten wanneer dat nodig is, waardoor de drugs beschermd blijven tegen vocht en vuil.

Wat is het verschil tussen een Snowseal en Ponypack?

Het voornaamste verschil tussen een Snowseal en een Ponypack zit hem in het ontwerp of afbeelding op de envelop. Op een Snowseal staat meestal een zeehond afgebeeld met een bal op zijn neus, terwijl op een Ponypack een steigerend paard te zien is. Afgezien van deze afbeeldingen is er geen wezenlijk verschil tussen de twee.

Scarface of Escobar

Soms zijn er ook andere ontwerpen of afbeeldingen op de envelopjes te vinden, zoals afbeeldingen van bekende figuren zoals Scarface of Pablo Escobar. Echter, het merendeel van deze envelopjes is zonder specifieke afbeelding of tekst en worden in de volksmond nog steeds vaak aangeduid als Ponypacks of Snowseals.

Poeders bewaren

Welke poeders worden erin bewaard? Hoewel de meeste mensen deze envelopjes gebruiken voor het bewaren van cocaïne, worden ze ook gebruikt voor andere poeders zoalsïne, CafeiKanna, Salvia of Kratom. De veelzijdigheid van deze envelopjes maakt ze populair bij zowel gebruikers als dealers voor verschillende soorten poeders. Het belangrijkste doel blijft echter om de drugs veilig en beschermd te bewaren.

Pony Pak