Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Wat je meeneemt als je gaat daten

apr 28, 2021
Dating couple

Eindelijk is het er dan van gekomen, jullie gaan (wap)daten. Spannend natuurlijk, maar als je goed voorbereid van huis gaat dan is je eerste zorg al weggenomen. Wat stop je allemaal in je wap tas? Wij helpen je op weg.

Afspraak

De date die op het programma staat is in de meeste gevallen geen spontane afspraak, maar deze is lang van tevoren gepland. De datum is lang van tevoren bekend. Dus je hoeft je tas, want die ga je natuurlijk meenemen op je date, ook niet in een kwartiertje inpakken.

Groot

Omdat je natuurlijk niet met een complete hutkoffer kunt aankomen of met een plastic tasje van de lokale supermarkt, is de beste oplossing een sporttas. Daar kan je gewoon mee over straat zonder te worden nagekeken en er past rete-veel in. Tip van ons: laat de tas bij aankomt nog even in de kofferbak van je auto liggen. Als je date tegenvalt dan hoef je er niet mee te slepen en bovendien komt het wat sympathieker over. Je tas meteen meenemen is net zo erg als met je broek op je enkels aanbellen.

Leuke spullen

Mocht je op herhaling gaan op een date, dan kan de sporttas eventueel wel meteen mee naar binnen. Maar kom je ergens voor het eerst dan kan je je sporttas beter in de auto laten liggen. Het meteen meebrengen kan je date afschrikken en verkeerde verwachtingen scheppen.
Is je dat wél leuk, dan is de sporttas alsnog zo uit de auto gepakt.

Massagekaars

Inhoud

Maar nu komt de hamvraag: want wat neem je eigenlijk allemaal mee als je gaat daten? Dat hangt natuurlijk een beetje van de soort date af. Ga ja voor kinky, dan is je kinky gereedschap benodigd. Ga je voor een relax date, dan zijn een paar goede dvd’s en wat massage-olie weer belangrijk.

Zorg in elk geval voor

 • voorbehoedsmiddelen zoals condooms
 • massageolie (op siliconen- én waterbasis)
 • handdoeken
 • schoon ondergoed
 • tandpasta en tandenborstel
 • deodorant & parfum
Dildo paars
Controleer de batterijen voor je van huis gaat

Aanvulling

Als aanvulling op de bovenstaande lijst kan je denken aan bondagespullen, blinddoek, massagekaarsen en verschillende erotische speeltjes zoals vibrators en dergelijke. Vergeet niet om van toys waarvoor batterijen benodigd zijn om thuis even te controleren of de batterijen nog goed zijn en neem voor de zekerheid een extra setje nieuwe mee.

Bondagetape
Bondagetape voor mee als je gaat daten

Tip: doe bijzondere speeltjes onderin je sporttas zodat je gasten niet meteen zien wat je van plan bent

Pretmiddelen

Hoewel niet iedereen er van gediend is, zullen veel mensen die gaan daten toch iets gebruiken. Denk daarbij aan wat ghb, een ballon met lachgas, een jointje of misschien wel een Viagra voor die extra harde erectie. Kijk eerst even aan of je gast(en) wel op het zelfde niveau zitten voor je deze middelen tevoorschijn haalt uit je ingepakte sporttas.

Twee tassen

Kies er voor dat als je als stel gaat daten, je beide je eigen sporttas meeneemt. Vrouwen willen nogal eens een ander spannend setje aantrekken gedurende een date, of ze nemen verschillende jurkjes mee en andere luchtjes. Om te voorkomen dat je de halve tas moet doorspitten voor je je eigen spullen hebt gevonden is het makkelijker om allebei je eigen wap tas mee te nemen.

Allebei je eigen tas voorkomt langdurig zoeken naar je eigen spullen

Dating tips

Tot slot helpen we je nog om er aan te denken dat daten voor iedereen die er bij betrokken is waarschijnlijk net zo spannend is. We geven je graag wat tips mee die het minder spannend maken of die het ijs een beetje breken:

 • neem voor de gastvrouw & gastheer een attentie mee
 • laat de date tas eerst in de auto
 • bespreek van te voren of er iets gebruikt wordt
 • spreek samen een codewoord af om te stoppen
 • date via een gerenommeerde website zoals SDC
 • drink niet te veel en zeker niet van tevoren
 • vraag of je dates roken

Dating korting

We hebben op twee manieren leuke korting voor de lezers van dit blog.

 1. Als je een betrouwbare datingsite zoals SDC wilt gebruiken dan kan dat nu tijdelijk gratis, als je op deze link klikt.
 2. Je krijgt tijdelijk, tot 1 juni aanstaande, 5% extra korting op alle producten uit onze eroshop met de kortingscode DATE5 (gebruik deze code tijdens het afrekenen en de korting wordt automatisch toegepast)