Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Handgranaat blijkt seksspeeltje

Handgranaat

Toen een jogger in een bos bij het Duitse Hauzenberg de vondst van een handgranaat meldde, zorgde dat gisteravond voor een aanzienlijke politie-inzet. De toegesnelde agenten konden echter al snel huiswaarts keren, want de Explosieven Opruimingsdienst concludeerde al snel dat het hier niet ging om een explosief, maar om een seksspeeltje

Plastic zak

De gevonden “handgranaat” zat in een plastic zak en werd gevonden door een jogger die direct de plaatselijk politie meteen op de hoogte stelde. De ter plaatse gekomen explosieven-experts schrokken er niet van en zagen vervolgens al snel dat het voorwerp weliswaar leek op een handgranaat, maar in werkelijkheid een rubber speeltje was. 

Seksspeeltje

Een snelle zoekactie op internet bevestigde dat het inderdaad ging om een seksspeeltje in de vorm van een granaat. Dat verklaarde tevens de aanwezigheid van een tube glijmiddel in de plastic tas. Het is niet bekend welke personen in het bos aan het spelen zijn geweest en hun speelgoed mogelijk vergeten zijn.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *