Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

We gaan lekker uit ons dak ieder weekend

apr 13, 2018

Psst, Erik Akerboom… Ook het komende weekend gaan we na een weekje keihard zwoegen in de sportschool, twee yoga sessies, 40 smoothies en 20 speld boterhammen weer lekker uit ons dak. En daar gaan geen 120 politiekorpsen ons van weerhouden, wedden?

Nog steeds ijlt de uitspraak van Erik Akerboom hier na alsof we naar een slappe film gekeken hebben. Leeft Akerboom wel in deze tijd? Is de wereld zoveel slechter geworden van het feit dat veel mensen in het weekend wat stoom afblazen en een xtc pil achterover gooien, of een lijntje coke snuiven? Welnee, de wereld is slechter geworden van het feit dat de (r)overheid voor ons bedenkt dat het allemaal niet mag en bezig is met een heksenjacht. En de resultaten van die heksenjacht blijken een druppel op een gloeiende plaat.

Waarom horen we Erik Akerboom niet over alcohol, vet eten van fastfood restaurants en sigaretten? Er worden in Nederland meer mensen behandeld in de ziekenhuizen door de gevolgen van roken en de schade die we met zijn allen oplopen door het gebruik van alcohol is bijna niet te overzien. Een beetje hypocriet of niet?