Politie valt Roosendaalse drugshut binnen

In een huis in Roosendaal -waar anders dan in Noord Brabant- is woensdag een grote hoeveelheid drugs gevonden. Ook lag er een stroomstootwapen. Er zijn drie mensen aangehouden.

Een voorbijganger waarschuwde de politie omdat er een sterke wietlucht rond het huis in de President Kennedylaan hing. Agenten belden aan bij de woning en confronteerden de bewoners met de wietlucht en vroegen hen of zij hier de oorsprong van wisten. De bewoners gaven de politie toestemming om binnen te komen en rond te kijken. De politie vroeg de drie aanwezigen om alle drugs in te leveren. Een van de bewoners dacht de politie om de tuin te kunnen leiden door een klein zakje wiet te overhandigen als oorzaak van de geur. Maar de penetrante lucht kon onmogelijk veroorzaakt zijn door het kleine zakje plantresten. De agenten zochten verder en op de zolder troffen zij de daadwerkelijke oorzaak van de wietlucht aan. Daar lag op twee veldbedjes in totaal 7 kilo wiettoppen te drogen. Daarnaast vonden agenten 3 kilo amfetamine (speed) en 181 xtc-pillen. Ook werd een stroomstootwapen in beslag genomen.

De drie aanwezigen werden door de politie aangehouden. Het gaat om twee mannen die in het huis woonden en een Bulgaarse vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats. Zij zijn overgebracht aar het cellencomplex waar zij verder gehoord zullen worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *