Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Wie appelen vaart

jan 4, 2021
zakjes

Er is een ongeschreven regel in de drugshandel en dat is van je eigen handel afblijven. Gewoon niet zelf gebruiken. Maar niet iedereen kent deze regel zo blijkt.

Verdovende middelen

Afgelopen vrijdagnacht hield de politie uit Purmerend een 29-jarige man uit Uithoorn aan op verdenking van het rijden onder invloed van drugs en de handel in verdovende middelen. Omstreeks 03.50 uur zag de politie een personenauto rijden op de Waterlandlaan in Purmerend. De auto viel op door het rijgedrag van de bestuurder. De auto slingerde hevig en veranderde plotseling van richting. De auto kon aan de kant worden gezet op de Churchilllaan.

Drugsgebruik

De bestuurder vertoonde tekenen van drugsgebruik. Bij een speekseltest bleek dat hij meerdere soorten drugs had gebruikt. Van de man is een bloedmonster afgenomen dat door het Nederlands Forensisch Instituut zal worden onderzocht op de aanwezigheid van alcohol en drugs.

In de auto van de man trof de politie vermoedelijke harddrugs aan. Het ging om een zakje wit poeder en een zakje met brokjes wit poeder, vermoedelijk cocaïne.

De politie nam de drugs in beslag.

Bron: politie.nl