Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Wiet en pillen in Sittard

Sanderbout

Je zal maar in Sittard wonen en een xtc pilletje willen scoren of een beetje wiet. Dan ben je mooi in de aap gelogeerd want de lokale dealer is de figuurlijke Sjaak daar.

Onbekend

In een woning in de Sittardse wijk Sanderbout (tokkie alert) is dinsdag een onbekende (hoezo onbekend?) hoeveelheid wiet en xtc-pillen ontdekt. Ook lagen er verboden wapens in het huis. De wijkagent ging op onderzoek uit omdat er over de woning verschillende verraders aan de gang waren anonieme meldingen werden gedaan. Er zou vanuit het huis gedeald worden.

Wapens en drugs

In de woning werden de xtc-pillen en de wiet gevonden. Verder vond de agent er een gasalarmpistool aan met pepperspraypatronen, pepperspray en ook nog een boksbeugel. Alle spullen zijn in beslag genomen. Het is niet bekend of er iemand is aangehouden. Het onderzoek loopt nog.

Dus samengevat was er niet zoveel aan de hand, de politie heeft geen idee hoeveel drugs er in beslag is genomen en of ze iemand aan hebben gehouden.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *