Wiet en veel vuurwerk in Hoofddorp

DoorRedactie

okt 18, 2018 #hoofddorp, #vuurwerk, #wiet
Vuurwerk en wiet

Hoofddorp – In de nacht van dinsdag op woensdag omstreeks 04.00 werd een melding gedaan van een sterke wietlucht bij een woning aan de Irene Vorrinkstraat. Na een positieve warmtemeting bracht de politie een bezoek aan de woning.

 

Eenmaal daar troffen zij een afgetimmerde ruimte aan die was ingericht voor de wietteelt, in de ruimte stonden ongeveer 30 planten. Maar daar bleef het niet bij, de politie deed onderzoek in de garagebox van de bewoner van het pand. Daar troffen zij een enorme hoeveelheid illegaal vuurwerk aan. De inhoud van de box was goed voor 275 kilo vuurwerk waarvan 75 kilo mortieren. Deze hadden bij ontploffing voor een niet te overziene explosie kunnen zorgen.

De 39-jarige bewoner is aangehouden en voor onderzoek naar bureau gebracht. De wietkwekerij is door de politie ontmanteld en het vuurwerk is in beslag genomen.

Bron: politie.nl

Vuurwerk en wiet
Foto: politie.nl

Door Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *