Wiet in woning Heemskerk

DoorRedactie

dec 30, 2018 #heemskerk, #wiet, #woning
wiet legalisering

In Heemskerk hebben de wouten zaterdagmiddag in een woning aan het Schutterskwartier een hoeveelheid wiet gevonden. Dit gebeurde na diverse meldingen van een sterkte wietlucht. Van je omgeving moet je het maar weer hebben zo blijkt.

Wietkwekerij buiten gebruik

In de woning werd een wietkwekerij aangetroffen die niet meer in gebruik was. Een ander deel van de woning was echter ingericht als droogruimte. En daar was het bingo voor de speurneuzen want daar hingen wiettoppen te drogen. Bij aankomst van de politie bij de woning gingen een aantal personen er als een haas vandoor. Ondanks de inzet van Burgernet en een zoekactie in de omgeving werden de personen niet meer gevonden.

De politie stelt een onderzoek in. De wiet is in beslag genomen. De energiemaatschappij heeft vastgesteld dat er sprake was van diefstal stroom. 

Door Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *