Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Drogerij met 20 kilo in Sint Willebrord

DoorRedactie

dec 30, 2018 , ,
Wietdrogerij

De politie heeft in Sint Willebrord in een woning aan de Bremstraat woensdag een wietdrogerij aangetroffen. De bewoner werd aangehouden (joh).

Er was een verrader die het nodig vond de politie te bellen dat er aan de Bremstraat mogelijk sprake was van een wietdrogerij. En dan gaat de politie natuurlijk maar wat graag op pas. Bij onderzoek stuitten agenten op een container, waarin bijna twintig kilogram gedroogde wiet werd gevonden en in beslag genomen.

Aangehouden en weer vrij

De bewoner van het huis werd aangehouden en voor verhoor naar een politiecellen-complex gebracht. Hij is woensdagavond verhoord en mocht daarna het cellencomplex verlaten. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. De wiet is vernietigd.

Wietsoort

Om wat voor soort wiet het gaat is niet bekend. Ook is niet bekend wie nu de coffeeshops in de omgeving gaat bevoorraden zodat daar gedoogd legaal gewoon wiet verkocht kan blijven worden. Wat wel zeker is, dat de inbeslagname alleen maar heel veel geld heeft gekost en dat het geen enkele invloed heeft op wietkwekers. Misschien wel op de criminaliteit want met de wiet razzia’s moeten criminelen immers steeds meer risico nemen.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *