Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Wiet in Haagse woning aangetroffen

mei 2, 2022

Voorwoord: als een politiepersbericht spreekt over een grote hoeveelheid maar niet vertelt hoeveel het precies is, dan nemen wij dat met een grote korrel zout. Hoe groot, dat zeggen we niet.
De politie trof donderdagmiddag 28 april in een woning aan de Boerhaavestraat in Den Haag een grote hoeveelheid wiet, wapens en contant geld aan.

Druk druk druk

De politie heeft de zaak in onderzoek. Op dit moment is er nog geen verdachte aangehouden. Misschien gaan ze ook nog de wiet wegen. Ze zijn er maar druk mee daar in de hofstad.

Waterlekkage

Een woningcorporatie vroeg agenten rond 15.30 uur om hen te assisteren bij het binnentreden van de woning aan de Boerhaavestraat in verband met een lekkage. Toen zij vervolgens in de woning waren, troffen zij een groot aantal wiettoppen aan.

Ook geld en vuurwapens

Na verdere doorzoeking vond de politie ook vier vuurwapens en een grote hoeveelheid contant geld. De wiettoppen zijn in beslag genomen en inmiddels vernietigd. Ook de wapens en het geld zijn in beslag genomen. Op het moment van binnengaan van de woning was niemand aanwezig. De recherche heeft de zaak in onderzoek.