Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Wiet knippen mag niet

wiet geknipt

Veenendaal – In de Bobinestraat is een inval gedaan bij een bedrijfspand, na een belletje van een verrader anonieme tip. We betrapten hierop negen personen op heterdaad tijdens het knippen van wiettoppen. Ze zijn alle negen aangehouden.

Bovenverdieping

Rond 14:00 uur zondagmiddag 18 april gingen kwamen agenten het pand binnen. Op de bovenverdieping bleek een grote knipruimte zitten. De verdachten zijn acht vrouwen en één man in de leeftijd van 30 tot 60 jaar, allen afkomstig uit Rhenen. Tijdens de doorzoeking is in totaal zo’n 20 kilo wiet gevonden en spullen om softdrugs te vervaardigen. Dit is allemaal in beslag genomen en zal worden vernietigd.

Samenwerking

De actie was een samenwerking van gemeente, energiebedrijf Stedin en de politie. De burgemeester van Veenendaal heeft het pand in de Bobinestraat per direct gesloten.

Bon: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *