Wiet kweken, zo doe je dat [video]

DoorFlappie

nov 5, 2017 #kweken, #wiet, #wietkwekerij
Hoe kweek je wiet

In de Verenigde Staten werd je pak hem beet 15 jaar geleden nog tien jaar opgesloten als je met een jointje betrapt werd. Die tijd is echter gelukkig voorbij nu steeds meer staten cannabis legaliseren, ook voor recreatief gebruik. En van krampachtige proeven is geen enkele sprake, dus is er een volwaardige industrie ontstaan.

Deze industrie zorgt voor een bijzonder impuls in de economie van de staten waar het kweken en verkopen van cannabis legaal is. Er komen in bepaalde staten zoveel dollars aan belastinginkomsten binnen dat lokale overheden complete speeltuinen kunnen aanleggen en andere mooie projecten kunnen financieren van dat geld.

Het blijft echter niet bij het betaalde belastinggeld want ook toeleveranciers profiteren maximaal. Leveranciers van lampen, potten, luchtbehandeling systemen, filters, energieleveranciers, waterbedrijven en ga zo maar door, allemaal cashen ze flink dankzij cannabis.

En al die cashflow blijft niet onopgemerkt op de financiële markten want je kunt al in diverse cannabis gerelateerde bedrijven beleggen, er zijn al een aantal cannabis cryptocoins en zelfs de eigenaar van biermerk Corona investeert miljoenen. Dus Nederlandse (r)overheid, pak die kans en ga voor volledige legalisatie. Veel belasting, minder justitie inzet en blije burgers, dat zijn toch zaken die jullie moet aanspreken?

Wiet kweken doe je zo:

Door Flappie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *