Wiethok in Hoorn ontdekt

Op donderdag deed de politie onderzoek in een woning aan de Nachtegaal in Hoorn. Na een belletje van een verrader anonieme tip had een politieonderzoek voldoende verdenking opgeleverd dat er in de woning een wietkwekerij zou zitten.

152 oogstrijpe dames

In de woning bleken op zolder honderdtweeënvijftig (152) bijna oogstrijpe wietplanten te staan. De politie nam de planten en de bijbehorende apparatuur (lampen etc) in beslag. Bij controle bleek er bovendien sprake te zijn van diefstal van stroom.

Eerdere wietkwekerij

Omdat in 2017 al eerder een wietkwekerij in het pand was aangetroffen waarbij ook sprake was van diefstal van stroom, waarvan de rekening nog niet was voldaan, besloot Liander de stroom buiten de meterkast, in de straat, af te sluiten. Dat betekent dat de bewoners tegen hoge kosten aanlopen als zij weer aangesloten willen worden op de elektriciteit.

Meer rekeningen

En behalve deze rekening zal naast de rechter ook de burgemeester ongetwijfeld nog met een uithuiszetting komen om het verhaaltje compleet te maken.
En de lokale coffeeshop in Hoorn? Die heeft voldoende voorraad.

De bewoners van het pand werden niet aangetroffen. Zij worden op een later moment gehoord.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.