Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Wietkwekerij boven kantoor Eindhoven

Wiet boven kantoor

De politie van Eindhoven heeft boven een kantoor op de Kanaaldijk-Noord een leverancier van coffeeshops platgelegd. In twee ruimtes werden in totaal 758 oogstrijpe dames aangetroffen.

De berichtgeving leert dat er sprake was van diefstal van stroom. Bijna logisch want als je als kweker de illegaliteit in gedwongen wordt dan kan je je elektra niet legaal fiksen want dan ben je meteen de sjaak.

Ruimte open gezaagd

Eenmaal bij het pand aangekomen kon de politie niet meteen naar binnen. Zij moesten zichzelf toegang tot het gebouw verschaffen door met een kettingzaag de deur open te zagen. Binnen troffen de agenten de wietkwekerij aan, boven de kantoren.

De kwekerij is nog dezelfde dag ontmanteld. Voor zover bekend is er nog niemand aangehouden.

Voldoende werk

Het oprollen van wietkwekerijen biedt meer dan voldoende werk voor verschillende partijen. Zo hebben mensen werkzaam bij een gespecialiseerd ontmantelingsbedrijf, politiemensen, reclasseringsambtenaren, mensen van het energiebedrijf, rechters en advocaten er weer een klusje bij. En de overheid? Die boert lekker aan de in de coffeeshops verkochte wiet. Want dat gedogen ze opmerkelijk genoeg.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *