Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Wietknipperij opgerold in Roosendaal

wietknipper

Roosendaal – Snuffelende surveillerende agenten roken bij een bedrijfspand aan de Gastelseweg in Roosendaal een sterke wietlucht. Verschillende collega’s werden opgetrommeld om bij het pand naar binnen te gaan.

Zondagochtend

Op zondagochtend 8 november 2020 omstreeks 04.00 uur gebeurde dat. Toen de politiemensen binnen waren bleek er een wietknipperij in het bedrijfspand aanwezig te zijn. In totaal waren er zeven mensen aan het werk op dat moment. Alle zeven verdachten zijn aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex.

Onderzoek

Daar zijn ze later op de dag gehoord en in verzekering gesteld omdat het onderzoek nog niet was afgerond. Alle verdachten zitten op dit moment nog vast. De aanwezige agenten deden onderzoek in het pand. Er werden goederen in beslag genomen die te maken hebben met de knipperij en ook werd ruim vijftien kilo wiet in beslag genomen en vernietigd.

Zeven verdachten

De zeven verdachten betreffen drie vrouwen van 24, 37 en 42 jaar oud. Zij komen allemaal uit Bergen op Zoom. De andere vier zijn mannen van 27, 33, 41 en 41 jaar oud uit Roosendaal, Hoeven, Mechelen en Antwerpen.

bron: politie.nl

Paniek

Onder de blowers in de omgeving van Roosendaal is complete paniek sinds de knipperij is opgerold. Niemand weet nu meer waar er straks wiet gekocht kan worden. Stoners vrezen ook dat de prijzen per gram omhoog vliegen en dat ze wellicht kilometers moeten gaan rijden op zoek naar hun favoriete rookwaar.
Bij andere criminelen zit de schrik er goed in, dus voorlopig zullen er in de streek geen planten meer gekweekt worden. Laat staan geknipt. Justitie heeft de zware misdaad een enorme klap toegediend en lijkt de oorlog tegen wiet te winnen op deze manier.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *