Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Wietkwekerij in een kruipruimte onder woning

Kruipruimte

De politie heeft na een tip van een verrader via Meld Misdaad Anoniem een wietkwekerij aangetroffen in Hilversum.

Onderzoek

Agenten stelden woensdagochtend een onderzoek in na een anonieme tip over een wietkwekerij in een woning aan de Violwnstraat. Tijdens een doorzoeking bleek de informatie te kloppen en er was inderdaad een wietkwekerij. In de kruipruimte stonden 140 wietplanten. Op zolder was daarnaast een kleine knip- en droogruimte ingericht. De 29-jarige bewoner is aangehouden en moest mee naar het politiebureau.

Stroom gejat

De stroom werd illegaal afgetapt. Het energiebedrijf Liander kwam ter plaatse om de stroom veilig af te koppelen. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt

Diefstal stroom moet wel

De wietkwekers worden welhaast gedwongen om de elektriciteit op een oneerlijke manier te verkrijgen. In de volslagen zinloze oorlog tegen drugs wordt de druk alsmaar hoger opgevoerd tegen onder andere wietkwekers, terwijl het gebruik niet afneemt en ook de verkoop in coffeeshops gedoogd blijft. Wie netjes zijn elektriciteit afneemt, die kan bezoek verwachten als de afgenomen hoeveelheid boven gemiddeld is.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *