Wietkwekerij op vakantiepark Wervershoof

DoorRedactie

dec 17, 2018
Wiet

Op donderdagmiddag hield de politie de 56-jarige bewoner aan van een vakantiewoning aan de Droge Wijmersweg in Wervershoof. De man wordt verdacht van het kweken van wiet.

Al eerder kreeg de politie informatie over de mogelijke aanwezigheid van een wietplantage in de woning. Warmtemeting wees uit dat het pand aan de buitenzijde aanmerkelijk warmer was dat vergelijkbare woningen. In de woning bleken een slaapkamer en het CV-hok te zijn ingericht voor de kweek. Hier stonden vierennegentig planten. De politie nam de planten en de bijbehorende apparatuur (lampen, filters e.d.) in beslag. Bij controle bleek er ook sprake te zijn van diefstal van stroom. Het pand is inmiddels door NUON van het stroomnet afgesloten.

De politie vermoedt dat de kwekerij al langer in bedrijf was.

In het pand trof de politie de bewoner aan. Hij werd aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. De (mede)bewoonster van het pand wordt op een later tijdstip gehoord.

Bron: politie.nl

Door Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *