Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Wietplantjes geroofd door de politie

jul 15, 2021
buit amersfoort

De politie heeft maandag een wietkwekerij opgerold in de Amersfoortse wijk Kattenbroek. Dat meldt de politie op Facebook.

Anoniem

De tip kwam van een anonieme melder. De politie heeft de wietkwekerij, die bestond uit ongeveer vijftig wietplanten en toebehoren, in beslag genomen. Of er een aanhouding is verricht, is niet bekend. De politie is een onderzoek gestart en vol trots wordt de buit aan de brave burgers getoond.

buit

Volslagen zinloos

Hartstikke stoer natuurlijk, politieberichten als deze. Voornamelijk om te tonen dat de politie goed bezig is (met werkverschaffing voor zichzelf). En we kunnen het niet genoeg zeggen: wordt er nu minder drugs gebruikt? Al is het maar 1 grammetje minder? Dalen de criminaliteitscijfers rondom drugs nu een heel klein beetje?

  • De politie zegt zelf dat het kansloos is om de oorlog tegen drugs te voeren en toch gaan ze er mee door. Dit zegt de politie: War on drugs kansloos.
  • Dit zegt Maarten van Rossem: War on drugs mislukt.
  • NOS: War on drugs keihard gefaald.
  • Volkskrant: War on drugs leidt tot moderne slavernij.

De hele wereld is inmiddels tegen de War on drugs, zelfs ex presidenten van Amerika. En toch dit soort acties? Wakker worden mensen, het is ons belastinggeld wat ze aan het vernietigen zijn!