Wiettampon tegen menstruatiepijn

Tampons doordrenkt met marihuana! Het idee is om het kruid via de vagina in je lichaam te laten opnemen zodat het de pijn die je tijdens de menstruatiecyclus ervaart kan wegnemen. 

Hoewel Foria’s  “Relief” product een “wiettampon” wordt genoemd, is het dat niet precies. In plaats van een katoenen staafje is het een zetpil die bij opname in het lichaam snel wordt opgenomen. 

Maar toch is er ook een echte wiet tampon. Lees maar verder.

Wiet zetpil

Cannabisproducten voor de massa

Aangezien cannabisproducten door de massa worden opgepakt -zeker in Amerika en Canada – , blijven twee markten grotendeels onaangesproken: de gezondheid van vrouwen en seksualiteit. Hoewel men lange tijd dacht dat verschillende stoffen in cannabis de symptomen verlichten die gepaard gaan met pijn en stress door menstruatie, is er tot nu toe niet veel onderzoek gedaan om dit te ondersteunen.

Zetpillen

Maar het bedrijf dat marihuanaproducten maakt voor vrouwen, inclusief marihuana-zetpillen die zijn ontworpen om menstruatiekrampen te bestrijden, staat op het punt om te zien hoe ze werken bij het behandelen van de symptomen die verband houden met menstruatie.

Harvard studie

De studie, uitgevoerd door Harvard-professor Staci Gruber, zal de enquêtereacties van 400 vrouwen over menstruatiecyclussymptomen bekijken tijdens het gebruik van de zetpil. De observationele studie zal de deelnemende vrouwen over een paar maanden onderzoeken, waarbij ze vastleggen hoe hun symptomen zijn tijdens het gebruik van de zetpil.

De “wiet tampon” bevat 60MG THC en 10MG CBD maar Foria zegt dat het meestal weinig of geen psychoactieve effecten heeft.  Helaas is het alleen te koop in de VS, maar er zitten slechts 3 ingrediënten in. Cannabis, kokosolie en cacaoboter. Dus we hebben een recept gemaakt voor degenen die het zelf willen maken.

ingrediënten

  • 1/4 kopje cacaoboter
  • 2 el Cannabis kokosolie
  • (Optioneel) een paar druppels CBD-olie

Routebeschrijving

  1. Smelt de cacaoboter in een magnetron of op laag vuur.
  2. Voeg de cannabiskokosolie en (optioneel, CBD-olie) toe.
  3. Meng tot volledig opgenomen.
  4. Giet het mengsel in een mal.

Bron: https://www.cannadish.net/

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *