Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Zeeland zonder drugs voorlopig

DoorRedactie

mrt 25, 2022 , , ,
dealer

Kapelle – In een woning aan de Waardekensstraat heeft de politie woensdagmiddag 23 maart de bewoner opgepakt. De politie nam een flinke hoeveelheid drugs in beslag. Wie in Zeeland woont en drugs wil, zal voorlopig even naar Brabant moeten. Hoe lang deze situatie blijft is onbekend.

Tip van een verrader

Na een tip startte de politie rond 12.00 uur een onderzoek in de woning. Agenten vonden een kleine hoeveelheid hasj en ongeveer 600 gram amfetamine (wij noemen dat gewoon speed, wat overigens ook gewoon legaal te krijgen is). De bewoner werd gearresteerd. Hij is voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecel gebracht en zit nog vast. De gemeente wordt in kennis gesteld.

Blijf kalm

De dealers uit het naastgelegen België, maar ook die uit Brabant en Zuid Holland, roepen op tot kalmte. Er is een ruime voorraad beschikbaar om naast de eigen klanten ook tijdelijk de klanten uit Zeeland te voorzien van alle soorten drugs. Zelfs als de situatie langer aanhoudt zullen er geen tekorten ontstaan. Ook voorzien de dealers geen prijsverhoging of wijziging in de kwaliteit.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *