Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Zes aanhoudingen bij inval in Den Haag

aug 19, 2022

Den Haag – Bij een inval in een woning aan de Wolmaransstraat op woensdag 17 augustus zijn zes personen aangehouden en werden verdovende middelen en geld in beslag genomen.

Meldingen van overlast

Bij de politie kwamen de afgelopen maanden een aantal meldingen van overlast binnen over mogelijke drugsgerelateerde activiteiten in deze woning. Nadat het vermoeden was gerezen dat er in de woning drugs werd geproduceerd, verhandeld en gebruikt, deed de politie een inval. Toen de politie eenmaal binnen was, werd in de woning een hoeveelheid cocaïne, heroïne, versnijdingsmiddelen en MDMA aangetroffen. Na onderzoek bleek het in totaal te gaan om 6 kg. Naast het aantreffen van de verdovende middelen werden er in de woning ook nog vier vuurwapens aangetroffen.

Zes mannen aangehouden

In de woning werd een man aangehouden, buiten de woning nog eens vijf andere mannen. Deze zes mannen zijn in de leeftijd van 19 tot en met 56 jaar. Vier van hen zijn afkomstig uit Den Haag en twee zijn zonder vast woon- of verblijfplaats. Inmiddels zijn er twee mannen heengezonden. De andere vier mannen worden op vrijdag 19 augustus voorgeleid aan een rechter-commissaris.

Bron en foto: politie.nl