Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Zesduizend jonko’s kwijt dankzij verraders

aug 22, 2022
voorgedraaide hulzen

Er was weer eens een ouderwetse tip voor nodig, want speuren is niet meer zo een ding bij de politie. De politie heeft tientallen kilo’s hasj en wiet gevonden in een woning aan de Vogelstraat in Wagenberg.

Voorgedraaide joints

Dat gebeurde donderdagmiddag. In diezelfde woning werden ook zo’n zesduizend voorgedraaide joints gevonden en bijna twintig kilo met tabak vermengde wiet. Niemand die jullie of ons hoeft te vertellen dat het hier om een stash house gaat van een coffeeshop. Je weet wel, van die winkeltjes waar je gedoogd je wiet mag verkopen en belasting mag betalen, maar waar je amper voorraad mag houden en dus een beroep moet doen op geheime magazijnen.

Twee aanwezigen

In de woning waren twee mannen en een vrouw aanwezig, zij zijn alle drie aangehouden voor het overtreden van de Opiumwet. De politie kwam de drugs op het spoor na een melding bij Meld Misdaad Anoniem. We hopen dat de verrader – als deze echt bestaat – een stuk fijner slaapt nadat hij als een snitch het meest gewraakte telefoonnummer van Nederland heeft gebeld.