Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Man in Antwerpen neergeschoten om drugs

aug 19, 2022

Afgelopen dinsdag werd in Antwerpen een man neergeschoten. De Gazet van Antwerpen schrijft dat dit met een conflict in het drugsmilieu te maken heeft; het zou de broer betreffen van een bekende drugshandelaar.

Aanbellen, pop pop

De gerichte schietpartij vond plaats in de Antwerpse wijk Hoboken om 22.00 uur. De schutter belde aan bij een woning en opende meteen het vuur op de 27-jarige bewoner. Zo schrijft de Gazet van Antwerpen het op haar website. Volgens de website is het slachtoffer A. L. Hij zou een kogel in zijn been hebben gekregen, waarbij een slagader werd geraakt. Het slachtoffer strompelde gewond naar de buren voor hulp. Zijn toestand zou stabiel zijn. Of hij bewust in het been is geschoten, of dat de schutter niet zo best kon richten is slechts gissen.

Conflict

Het lijkt er volgens de Gazet op dat L. het slachtoffer is geworden van een conflict in het drugsmilieu, waarbij zijn broers betrokken waren. Zijn broer Abdelhalim werd negen jaar geleden, in 2013, in verband gebracht met een schietpartij in de wijk Borgerhout, waarbij crimineel Yassine S. werd neergeschoten. Het is me allemaal wat in Antwerpen.