Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Zesduizend wietplanten wisselen van eigenaar

DoorRedactie

jan 27, 2019 ,
Cannabis

De politie in Limburg heeft deze week zeven mensen opgepakt, nadat er een kleine 6.000 wietplanten op verschillende plekken in Maastricht en Swalmen zijn gevonden

1.200 planten op één adres

Agenten gingen na onderzoek langs bij verschillende adressen in Maastricht. Dat begon vorige week vrijdag op de Lorentzstraat. Daar werden al 1.200 planten gevonden, net als twee eerdere oogsten.

Drie ingegraven zeecontainers

Deze wietvondst kreeg nog een vervolg enige dagen later. Toen stuitte de politie op de Karveelweg op zo’n 1.400 wietplanten. Ook werd een eerdere oogst ontdekt. Die doorzoeking leidde vervolgens weer naar een adres in Swalmen. Daar werd een bijzondere ontdekking gedaan, want in drie ingegraven zeecontainers stonden 1500 planten.

Ook in Borgharen

In een woning aan de Julianastraat in Borgharen werden 360 planten gevonden en twee eerdere oogsten. De eigenaar van die woning werd daarop aangehouden. Donderdag kwam daar nog een wietvondst bij. Op de Punterweg stonden in een pand 1400 wietplanten en 5000 stekken.

Zes mensen zitten vast op verdenking van betrokkenheid bij de hennepkwekerijen. De zevende arrestant is de eigenaar van een woning in Maastricht.

Zo is de wereld weer een stukje veiliger. Dat zal ze leren, de boeven. Voorlopig is er in Limburg geen wiet meer te krijgen en deze acties zal criminele kwekers ervan weerhouden om er aan te beginnen.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *