Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Ziekenhuis voor zeven mensen met een bad trip

Ambulance

Ambulancemedewerkers hebben in Nijmegen in de Evertsenstraat zaterdagnacht zeven jongeren naar het ziekenhuis vervoerd na de inname van vermoedelijk synthetische harddrugs enkele uren daarvoor.

112 gebeld

Iemand had rond middernacht 112 gebeld omdat meerdere aanwezigen onwel werden en vermoedelijk een ‘slechte trip’ ondervonden. Eenmaal ter plaatse bleek dat bij alle zeven jongeren van 19-24 jaar oud de situatie zo serieus slecht was dat ze uit voorzorg naar verschillende ziekenhuizen in de omgeving zijn gebracht. De politie is een onderzoek gestart en heeft daarin overleg met onder andere het Trimbos Instituut.

Drugs

Om wat voor soort drugs het precies gaat, is nog niet bekend. Wel is bekend dat het zou gaan om iets dat in pilvorm wordt ingenomen. Het Trimbos Instituut zal zich vanzelfsprekend weer melden zodra er meer bekend is of als er sprake is van bijvoorbeeld vervuilde drugs.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *