Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Zonnebankliefhebbers opgelet

dec 6, 2017
sneeuwdak

Er staan vanaf morgen weer een reeks koude dagen op het programma van moeder natuur en dat gebiedt ons een waarschuwing uit te geven. Want met vorst of winterse neerslag dan zijn de meeste daken mooi wit, maar niet alle daken.

Iedereen die op zijn zolder een sm kamer heeft waar het er heet aan toe gaat, of mensen die op zolder veel onder de zonnebank liggen, maar ook miners die op hun zolder Bitcoins aan het vergaren zijn en andere hobbyisten moeten de komende dagen goed opletten. Justitie zal namelijk aannemen dat je op je zolder een gigantische wietkwekerij hebt en voor het het weet trappen ze je voordeur in. Die kans wordt nog groter als de lokale elektraboer aan de wouten bevestigt dat jouw stroomverbruik boven gemiddeld is.

Opmerkelijk, want de meeste huizen in Nederland zijn goed geïsoleerd en in de meeste kweekruimtes wordt zwart/wit folie gebruikt. Ook zorgen veel kwekers er voor dat er lekkere frisse lucht wordt aangevoerd waardoor de witte aanslag op de dakpannetjes niet zo snel zal verdwijnen.

Ongeacht dus welke warme hobby je er op nahoudt, de komende dagen is het oppassen geblazen, of even flink aan de slag met isolatiemateriaal om een ingetrapte voordeur te voorkomen. Je zou maar net in je blote reet onder de zonnebank liggen als er een arrestatieteam je woning binnenvalt…