25 kilo cocaïne aangespoeld op strand

Op een strand van het zustereiland van Ibiza, Formentera is gisteren een baal aangespoeld met 25 kilo cocaïne. Badgasten die het spul zagen belden de politie.

Zwarte sporttassen met cocaïne

Om 15.40 uur spoelden zwarte tassen vol met pakken cocaïne aan op het strand. Op de pakketten stond het logo van een biermerk en rode, blauwe en witte strepen, symbool en kleuren van de Russische vlag.

Formentera vaker toneel

Het Spaanse eiland is al vele malen in het nieuws geweest omdat er drugs aanspoelde op de stranden. Regelmatig worden er grote balen hennep of hasj aangetroffen. En een enkele keer betreft het onversneden cocaïne zoals deze keer. De Guardia Civil heeft de baal verwijderd om te onderzoeken wat de exacte inhoud is en om te proberen de oorsprong van de drugs te achterhalen.

Vakantieplannen

Heb je nog geen vakantieplannen? Boek dan een reisje Formentera en maak er een strandjuttersvakantie van. Wie weet wat je aantreft als je over de parelwitte stranden van Formentera slentert.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *