Grarageboxen vol met kweekspullen


De politie van Tilburg heeft verspreid over drie garageboxen aan de Noord-Besterdstraat in de stad een grote hoeveelheid kweekspullen aangetroffen. 

Spullen geruimd

Een gespecialiseerd bedrijf heeft alle spullen geruimd door middel van een grote container.

Lampen en filters

De politie trof in de drie garageboxen onder andere lampen, lampenkappen, koolstoffilters en andere spullen die benodigd zijn voor de inrichting van wietkwekerijen. Wiet werd er niet aangetroffen. De politie is deze week in samenwerking met de gemeente weer eens bezig met een handhavingsweek. Dat houdt in dat ze inzetten op ondermijning en drugsgerelateerde zaken. Meer doorzoekingen zijn dus niet uitgesloten.

Ook zijn er twee crossmotoren en een quad in beslag genomen bij de politieactie in Tilburg. De eigenaar of huurder van de boxen zal worden verhoord.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *