Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

3-MMC straks verboden

mei 27, 2021
3mmc

Iets dat we toch al niet verkocht maar eigenlijk wel mochten verkopen gaat verboden worden. Zo smart is het natuurlijk niet om meuk te gebruiken waarvan onbekend is wat het met je lichaam doet, behalve dan dat je er knetter wappie van wordt.

Research Chemicals

Jammer joh, als je Research Chemicals in een donker krot op internet wilt bestellen, dan kan dat straks niet meer. Dus óf je haalt je schouders op en denkt ‘boeien, ik gebruikte het toch al niet’, of je checkt je ABNAMRO of ING rekening om te checken of je een bulk kunt inslaan, want het verbod gaat pas in het najaar in. Dat doet de overheid natuurlijk met twee redenen:

  1. zodat je de tijd hebt om wat extra voorraad in te kopen
  2. om dealers de gelegenheid te geven een buffertje aan te leggen

Niet voor consumptie

De tekst op het vage etiketje van 3-MMC vermelde toch altijd netjes dat het alleen voor onderzoeksdoeleinden gebruikt mocht worden en niet geschikt was voor menselijke consumptie, dus snappen we eigenlijk het probleem niet. Kijk dat er dan toch mensen zijn die het alsnog tot zich nemen daar hoef je toch niet de complete Opiumwet voor te wijzigen zeg! Bleekmiddel is ook niet geschikt voor consumptie en toch belanden er ieder jaar weer mensen in het ziekenhuis omdat ze het toch hebben ingeslikt.

3-mmc
3-MMC

Andere Research Chems

Goed, op zoek dus naar andere Research Chemicals als je toch besluit alleen legaal in te slaan. er is zat te krijgen (of het legaal is geen idee eerlijk gezegd):

DMT, AMT, and 5-MEO-DiPT (“Foxy”), of phenethylamines, net zoiets als 2C-B (“Nexus”), 2C-E, en 2C-T-7 (“Blue Mystic”).