Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Man heeft 550 kilo lachgas in auto

DoorRedactie

mei 27, 2021 , , ,
Zwolle lachgas

In Zwolle heeft de politie gisteren een gast aangehouden die in zijn auto 78 volle tanks met lachgas. Het totale gewicht van de tanks was bijna 550 kilo, bijna 275 keer meer dan wettelijk is toegestaan. Op Facebook werd de buit met trots getoond door de politie.

Maximaal 2 kilo

Als je niet aan allerlei voorschriften en veiligheidseisen voldoet en als particulier lachgas vervoert dan is het wettelijk toegestaan om 2 kilo te vervoeren. Omdat het om een gevaarlijke stof gaat, moeten vervoerders in het bezit zijn van een speciaal certificaat. De aangehouden gast voldeed aan geen enkele eis, anders was er geen politiebericht verschenen.

Slagroompatronen

Geen nood als je in Zwolle woont, bij ons kan je gewoon een doosje slagroompatronen kopen en die mag je gewoon vervoeren zonder speciale vergunningen.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *