5.000 kilo cocaïne in Antwerpen

Kijk, die zinloze oorlog tegen drugs neemt alsmaar extremere vormen aan. Straks kopen de heren cocaïne handelaren gewoon de regeringen om, of ze kopen een land op. Want er moet en zal gesnoven worden en dus moet en zal er gesmokkeld worden. Nu gaat gaat het al met 5.000 kilo tegelijk. Dat zijn vier Volkswagen Golfjes.

Drie verdachten opgepakt

In de haven van Antwerpen hebben politie en douane een grote lading drugs onderschept. Dat meldt de Gazet van Antwerpen. Volgens de krant zou het gaan om meerdere tonnen cocaïne, waarschijnlijk zelfs 5.000 kilo. Er werden drie verdachten aangehouden.

Antwerpen

Naast Rotterdam is Antwerpen een gewilde plek voor smokkelaars van drugs. Keer op keer worden er partijen aangetroffen en dat wil zeggen dat er ook vele partijen wel langs de douane zijn geglipt. En ook worden de partijen alsmaar groter, zo blijkt nu weer. Politie en douane onderschepten meerdere tonnen cocaïne die verstopt zaten in een lading bananen uit Zuid-Amerika. 

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *