Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Hardleerse autobestuurder

Controle politie

Oosterhout – Politiemensen hebben zaterdagavond 3 juli 2021 een 18-jarige man uit Oosterhout aangehouden op verdenking van rijden zonder rijbewijs en rijden onder invloed van drugs.

Richting Breda

Politieagenten zagen de man zaterdag 3 juli rond 23.40 uur rijden op de A27 in de richting van Breda. De man is al eerder betrapt op rijden zonder geldig rijbewijs en om die reden een ‘bekende’ van de politie. Dit keer reed hij bovendien in een auto waarvan de APK verlopen is én bleek hij onder invloed van drugs te zijn.

Aangehouden

De man is aangehouden, de auto waarin hij reed is in beslag genomen. Hij heeft op het bureau meegewerkt aan een bloedonderzoek om te kunnen vaststellen onder invloed van welke middelen hij was. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Bron en foto: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *