Ploertendoder en drugs in auto

Vanwege meldingen van overlast bij een parkeerplaats in de Meirestraat in Roosendaal controleren politieagenten daar regelmatig. Zo ook op zondag 4 juli rond 17.30 uur. Er stond een auto geparkeerd met vier jonge mannen daarin.

Overlast

De agenten spraken de inzittenden aan en gaven hen het advies om, in verband met de klachten over overlast, hun activiteiten naar elders te verplaatsen. Bij het aanspreken rook een van de agenten echter een henneplucht. Toen werden de inzittenden gevraagd of ze uit wilden stappen en alle aanwezige drugs aan de agenten wilden overhandigen. De vier stapten uit. Toen bij één van de vier een zak met wiettoppen werd aangetroffen, werd het een van de jongens vermoedelijk te heet onder de voeten. Hij ging er vandoor en werd niet meer achterhaald.

77 gram

De auto werd door de agenten vluchtig doorzocht. In totaal werd er 77 gram wiet in aangetroffen. Ook lagen er vier lege cilinders voor lachgas in de auto en troffen de agenten ‘grinders’ (om wiet te vermalen) en gripzakjes aan. De agenten vonden ook nog een ploertendoder in de auto.

In verzekering

De drie jongens zijn aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex. Alle verdachten zijn daar in verzekering gesteld. Het gaat om een 17-jarige jongen uit Pannerden, een 16-jarige jongen uit Roosendaal en een 18-jarige jongen waarvan de woonplaats nog niet bekend is. Ze mogen maandag een verklaring afleggen.

Bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *