Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

600 kilo en 2 miljoen in appartementen 010

Pakken met geld

Vorig weekend heeft de Rotterdamse politie in twee appartementen in totaal 600 kilo cocaïne gevonden. Volgens de politie heeft de cocaïne een straatwaarde van tussen de 18 en 24 miljoen euro. Huh? Da’s 30 euro voor een gram, marktverziekers.

Tassen

Een van de appartementen werd door de politie al wat langer in de gaten gehouden omdat er een vermoeden was dat het werd gebruikt voor de opslag van drugs. Agenten zagen regelmatig twee mannen met grote tassen de woning in en uit lopen. De politie achtervolgde hen en kwam zo het tweede appartement op het spoor.

Aangehouden

Beide mannen zijn aangehouden. Ze zijn 29 en hebben geen vaste woon- of verblijfplaats. Deze week zijn ze voorgeleid en ze zitten in elk geval de komende veertien dagen vast.

2 miljoen

Bij de observatie van de mannen werd ook een auto gezien die mogelijk werd gebruikt voor drugshandel. De auto leidde naar een derde woning in de stad, waar woensdag een inval werd gedaan. Agenten vonden een 36-jarige man en een 58-jarige vrouw die geld zaten te tellen. Er werd bijna 2 miljoen euro contant geld gevonden in de woning.

Duurder

De pakjes cocaïne vliegen meteen in prijs omhoog in Rotterdam, áls je er tenminste nog aan kunt komen. De politie heeft de handel in dit witte poeder een zeer zware slag toegebracht met deze vangst. Voorlopig is Rotterdam weer veilig en geheel drugsvrij.

Wit poeder
De aangetroffen pakken met wit poeder foto: politie

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *