Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

78 kilo lachgas en 17 kilo tabak

DoorRedactie

jul 12, 2021 , , ,
Shisha

In Breda is er een team – er is immers personeel genoeg om nog maar eens een team te vormen – dat bestaat uit vier personeelsleden van de Orde en Handhaving Breda dat zich specifiek bezig houdt met het verstoren van ondermijnende criminaliteit. En die kwamen in actie.

Shisha lounges

Bij gezamenlijke acties hebben zij met ketenpartners bij shisha lounges en smartshops in totaal 17 kilo tabak en 78 kilo lachgas aangetroffen. Dit is door medewerkers van de douane in beslag genomen.  

Monsters genomen

Daarnaast zijn er bij deze controles diverse monsters van goederen genomen voor nader onderzoek. Tevens hebben zij deze week bij een controle van een smartshop 78 kilo lachgas aangetroffen in een ruimte die daar niet voor was ingericht.

Ook hebben ze meerdere locaties bezocht, waarbij zaken zijn geconstateerd die reden zijn voor nader onderzoek.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *