Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Pillen, GHB, heroïne in woning Helmond

jul 12, 2021
drugs

In Helmond heeft de politie afgelopen donderdag in een woning een bijzondere hoeveelheid drugs aan. De politie meldt dat het gaat om ruim honderd XTC-pillen, een liter GHB, tientallen grammen heroïne en cocaïne, softdrugs en ook nog eens een grote hoeveelheid geneesmiddelen.

Doorzoeking

In het kader van een onderzoek naar de handel in harddrugs vond er een doorzoeking plaats in de woning in Helmond. Volgens de politie kwamen er signalen binnen dat er drugs gedeald zou worden in een woning in de wijk Brouwhuis. Er werd een onderzoek gestart en leidde uiteindelijk tot de doorzoeking van het huis, met als gevolg de ontdekking van de drugsapotheek.

Contant geld

Naast de XTC-pillen, GHB, heroïne en cocaïne werd ook softdrugs aangetroffen, tientallen viagrapillen en honderden grammen ketamine en methadon. Ook vond de politie ruim 10.000 euro en meerdere wapens zoals een ploertendoder, diverse steekwapens en (luchtdruk) vuurwapens. 

Aangehouden

De 40-jarige bewoner is aangehouden. Bovengenoemde drugs, geneesmiddelen, geld en wapens zijn door de politie in beslag genomen.