Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Mannen gepakt met drugs op zak in Roosendaal

DoorRedactie

jul 12, 2021 , , ,
Gripzakjes

Roosendaal – Agenten hebben in de Westrand twee mannen aangehouden. Ze hadden vermoedelijk drugs op zak. Surveillerende agenten zagen op vrijdag 9 juli rond 21.00 uur een auto rijden op de Jan Vermeerlaan. Bij het zien van de politie verhoogde de bestuurder zijn snelheid en leek hij er vandoor te willen gaan.

Bijrijder

Verderop in de straat stopte de auto plots en stapte de bijrijder uit en rende weg. Een van de dienders zette te voet de achtervolging in en kon de man, een 22-jarige Roosendaler, aanhouden. In de omgeving werd een zak met vermoedelijk drugs gevonden. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau.

Buurtbewoner

Twee andere agenten die polshoogte kwamen nemen na de aanhouding van de eerste verdachte werden aangesproken door een buurtbewoner. Deze gaf aan dat hij, kort na de aanhouding, twee mannen had zien lopen op de Jan Vermeerlaan. In zijn ogen gedroegen ze zich verdacht. Dankzij een signalement van de man konden de dienders op de Van Goghlaan twee mannen staande houden. Een van de mannen, een 21-jarige Roosendaler, kon zich niet legitimeren.

Cocaïne

Ook bleek hij een zakje met mogelijke cocaïne in zijn handen vast te hebben. De man is direct aangehouden. Op het politiebureau bleken in het zakje zogenaamde ponypacks te zitten met in totaal 5 gram cocaïne. Ook had de man ruim 400 euro aan contact geld op zak. De drugs en het geld zijn in beslag genomen de verdachte is ingesloten in een cel.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *