Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

96 kilo snuifpoeder tussen limoenen

DoorRedactie

aug 25, 2021
Drugs tussen de limoenen

De Douane heeft in de haven van Rotjeknor tijdens een controle vorige week woensdag 96 kilo cocaïne onderschept. De straatwaarde van de verdovende middelen is ruim 7 miljoen euro.

Limoenen

De verdovende middelen zaten verstopt in een container uit Colombia geladen met limoenen. De pakketten werden aangetroffen achter het kopschot en achter de koelluiken. De container was in Buenaventura geladen en vervolgens in Cartagena overgeladen op een schip richting Rotterdam. De lading was bestemd voor een bedrijf in Rotterdam. Het bedrijf heeft vermoedelijk niets met de smokkel te maken.

HARC-team

Het HARC-team, een samenwerkingsverband van Douane, FIOD, Zeehavenpolitie en het Openbaar Ministerie in Rotterdam heeft de zaak verder in onderzoek. En dat is nog maar het begin, want als er verdachten worden aangehouden dan gaat de banenmachine nog wat harder draaien. De drugs zijn inmiddels vernietigd, mocht je denken wat ruik ik toch in de omgeving van de Roteb.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *