Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Tilburgse drugsdealer verkoopt suiker

Tilburgse dealer

Tilburg – De politie controleerde woensdag 25 augustus een 19-jarige bestuurder van een snorfiets. Hij reed met een telefoon in zijn handen over de Stappegoorweg. Tijdens de controle stuitte de politie op verdovende middelen. De man vluchtte, maar werd alsnog ingerekend. Hierbij kregen de agenten veel hulp van omstanders.

Snorfiets

De gast uit Tilburg reed rond 10.00 uur zichtbaar met een telefoon in zijn handen door de eerdergenoemde straat. Hij stopte hem snel in zijn zak en parkeerde verderop de snorfiets. De agenten spraken hem aan en gaven hem een boete. Ze vroegen hem zijn rij- en kentekenbewijs te tonen. Zichtbaar gespannen gaf hij aan dat hij de buddyseat niet kon openen.
Toen dit uiteindelijk wel lukte, zagen de agenten vermoedelijk hasj, MDMA-kristallen, lege gripzakjes en een weegschaaltje in de ruimte onder het zadel liggen. Hierop werd de verdachte aangehouden. De verdovende middelen, de lege zakjes en de weegschaal zijn in beslag genomen.

Vluchtpoging

Op het moment dat de verdachte in de politiewagen werd geplaatst, wist hij zich los te trekken en te vluchten. De politie zette direct de achtervolging in en zagen dat veel omstanders dit ook deden. Sommigen boden hierbij zelfs hun fiets aan. De man vluchtte uiteindelijk een complex aan de Appenijnenweg in, maar werd daar door de politie snel ingerekend.

Suiker

Op het politiebureau zijn de drugs verder onderzocht. De verdachte bleek 66 gram hasj bij zich te hebben. De vermoedelijke MDMA-kristallen bleken achteraf brokken suiker te zijn. Het is bekend dat tijdens een drukke periode, zoals een introductieweek voor studenten, deze brokken suiker worden verkocht als zijnde drugs. Als je je afnemers op een dergelijke manier probeert te belazeren dan verdien je echt wel een vette straf, pannenkoek.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *