Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Onder invloed van tch achter het stuur

DoorRedactie

aug 25, 2021 , ,
Synthetische cannabis test

Vlissingen – Een 22-jarige Vlissinger werd maandagavond aangehouden omdat hij onder invloed van drugs een auto bestuurde.

Telefoon aan hand

Agenten zetten de man met zijn auto rond 19.45 uur aan de kant op de Oude Veerhavenweg in Vlissingen. Even tevoren zagen zij dat de man met zijn telefoon in zijn hand zat. Ze spraken de automobilist aan op het gebruik van zijn telefoon en roken tijdens het gesprek de geur van wiet.

Positief

Na het doen van een speekseltest bleek de man positief op het gebruik van THC (de werkzame stof in hasj en wiet). Hij moest mee naar het bureau voor de afname van een bloedmonster. Dat nam een GGD-arts bij hem af.

Rijverbod

De politie stuurt het bloedmonster op naar het NFI dat het gaat onderzoeken. Als de uitslag bekend is neemt een officier van justitie een beslissing over de verdere afhandeling van de zaak. De Vlissinger kreeg een rijverbod van 24 uur.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *