Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Aanhoudingen voor diefstal wiet

DoorRedactie

okt 31, 2019 , ,
Cannabis

Hardwerkende wietkweker bijna geript van zijn verso oogst. Maar uiteindelijk was hij toch de pineut.

Landgraaf

Landgraaf / Ridderkerk – De politie heeft zaterdag verschillende personen aangehouden die verdacht worden betrokken te zijn bij het kweken van wiet en diefstal van de oogst van die wietkwekerij in Landgraaf.

Melding

Kort na middernacht kwam een melding binnen dat er in de Beatrixstraat in Landgraaf iets aan de hand was. Een burger had last van geluidsoverlast uit de betreffende woning en wilde de bewoners daarop attenderen. Een man deed de deur open en probeerde hem naar binnen te trekken. Dat lukte niet waarna de burger er vandoor ging. De man ging hem achterna en deelde vervolgens enkel klappen uit. Vervolgens werd de politie gealarmeerd. 

Wietlantage

Een politiepatrouille die poolshoogte ging nemen trof in de betreffende woning vier personen, maar ook de resten van een wietkwekerij aan. De wiet was net geoogst.
Het viertal vertelde dat er meerdere mannen de woning waren binnen gedrongen, die de geoogste wiet onder bedreiging van een wapen meegenomen hadden.

Onderzoek

Uit getuigenverklaringen en verder onderzoek kwam de politie op het spoor van twee mannen uit het westen van het land.
Deze twee, van 24 en 26 jaar, konden zaterdagmiddag in Ridderkerk aangehouden worden.

Aanhoudingen

De vier mannen die zich in de woning aan de Beatrixstraat bevonden, zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag ook aangehouden op basis van overtreding van de Opiumwet. Het gaat om de bewoner van het pand, twee personen uit Kerkrade en een man uit Heerlen. Inmiddels zijn ze in vrijheid gesteld maar zullen zich later moeten verantwoorden voor de rechter.

Het tweetal uit Ridderkerk zit nog vast op verdenking van diefstal met geweld.

bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *