Drugslab in Veldhoven opgerold

Het was een poosje stil op het gebied van aangetroffen drugslabs. Maar afgelopen dinsdag was het weer prijs in Brabant; er werd een laboratorium aangetroffen door de politie.

Midden in woonwijk

Veldhoven – De politie heeft dinsdagochtend aan de Aerdmenneksbaan een lab aangetroffen. Het lab bevond zich in een schuur naast een woning, midden in een woonwijk. De bewoner is aangehouden. Medewerkers van de Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO) hebben het drugslab inmiddels ontmanteld.

Drugs productie

Tijdens een gerichte actie troffen we een drugslab aan waarin synthetische drugs werden geproduceerd. Daarbij is amfetamine aangetroffen en diverse grondstoffen en middelen voor de productie van synthetische drugs.

Vuurwapens

Tijdens de doorzoeking van het pand zijn twee vuurwapens gevonden. Het drugslab is inmiddels volledig ontmanteld, de methamfetamine, de chemicaliën en productiemiddelen zijn in beslag genomen en worden vernietigd.

Bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *