Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Aanverwante producten slagroom uit assortiment

slagroom

Enige tijd geleden besloten we na berichtgeving waarvan we zelf serieus schrokken, dat het overmatig gebruik van slagroompatronen kon lijden tot invaliditeit of hersenschade, om te stoppen met de verkoop van slagoormpatronen.

Verbod

De overheid stelde een verbod in op de verkoop van lachgas en hoewel sommige hypocriete webshops beweren dat ze slagroompatronen verkopen om er slagroom van te maken, weten wij wel beter. Er staan om sommige van die websites aanbiedingen van 12 dozen van 50 slagroompatronen. Dat is genoeg om 600 liter slagroom te maken. Maak dat de kat maar wijs.

Wij doen niet mee

Wij doen zeker niet mee aan deze hypocrisie want we beseffen maar al te goed dat slagroompatronen in aantallen gekocht worden om aan een ballon te lurken. En over ballonnen gesproken, die zijn ook met ingang van heden direct uit het assortiment gehaald, net zoals cracks en slagroomspuit apparaten. Gewoon klaar mee, als je je kostbare hersenen wilt aantasten dan moet je dat zelf weten, maar wij willen daarin geen aandeel leveren.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *